ویژگی های بینی گوشتی
ویژگی های بینی گوشتی در ظاهر پهن هستند و اغلب استخوان محکمی ندارند ، بینی های گوشتی که به پوست ضخیم خود معروف هستند برای جراحی بینی نیاز به متخصص با تجربه و جراح خبره دارند .
عموما بینی گوشتی نیاز به تقویت غضروف ها دارند زیرا به طور کلی این نوع بینی غضروف محکم و زیادی برای نگهداری اجزای بینی ندارد .
به همین دلیل است که افتادگی در بینی گوشتی زیاد و حجم بینی بزرگ است .
جراح بینی برای عمل زیبایی در بینی گوشتی نیاز به نازک کردن پره های بینی و محکم نمودن غضروف های بینی دارد تا بتواند تغییرات ایجاد شده حین جراحی را نمایان سازد .
بینی گوشتی به لحاظ عضله ای بسیار ضعیف می باشند که دارای غضروف و گوشت چشم گیری هستند. ضخامت بینی های گوشتی، در اشخاص وحتی نژادهای مختلف متفاوت است. نوک بینی های گوشتی غدد چربی فراوانی دارند و پوست در این ناحیه از بینی چرب و براق و ضخیم است.
جراحی در بینی های گوشتی به چه صورت انجام میگیرد
هدف اصلی و مهم در جراحی بینی گوشتی کم کردن گوشت و برداشتن غضروف در بافت یکی از قسمت های بینی که اغلب در نوک بینی به وضوح مشاهده میشود و اضافه کردن آنها در قسمت های دیگر بینی که اصولا در ابتدای بینی می باشد. اصولا از غضروفی که در نوک بینی است جهت اضافه کردن به سایر قسمت ها استفاده می شود، اگر غضروف در نوک بینی کم باشد و یا بر اثر ضربه ای وارد شده باعث آسیب دیدگی شده باشد،.از غضروف های دنده بیمار و یا لاله گوش استفاده میکنیم.
در جراحی بینی گوشتی باید نکات زیر را حتما رعایت کنید
- بینی گوشتی را نمیتوان به صورت عروسکی و یا فانتزی جراحی کرد
- اجتناب از کوچک کردن سایز بینی زیرا باعث مشکلات تنفسی میشود
- بینی گوشتی را نباید قوس داد
- باید این را بدانید که بینی های گوشتی بعد از جراحی بینی های کوچک و باریکی نمی شوند.
- ۹۸/۰۹/۱۸